Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

''Zombie Outbreak: The Survivors''










Διαβάστε προσεκτικά γιατί αυτό θα έιναι 
ένα ξεχωριστό event Paintball…
ZOMBIE PAINTBALL!!

Θα επιβίωνες η θα γινόσουν τροφή 
για τα Zombie?

























''Zombie Outbreak: The Survivors''

Το πεδίο Project Paintball στο Stafford της Αγγλίας διοργάνωσε για σήμερα 29 Σεπτέμβρη ένα πολύ ενδιαφέρον Event με μεγάλη απήχηση στο κοινό.Ο αριθμός των συμμετοχών είναι 60 και την προηγούμενη εβδομάδα υπήρχαν μόλις 12 εισητήρια.(κοστος συμμετοχής 60 £)
Τα Zombie υποδύονται ηθοποιοί με ιδιαίτερα ''ρεαλιστική'' επιμέλεια κουστουμιών και μακιγιάζ και υπόσχονται να…τρομοκρατήσουν τους παίχτες!Για αυτό άλλωστε απογορεύεται η συμμετοχή κάτω των 16 χρόνων.
Οι διοργανωτές πετυχαίνουν να βάλουν τους συμμετάσχοντες στο ''πετσί του ρόλου'' θέτοντας αυστηρούς κανόνες  που έρχονται σε συμφωνία με την υπόθεση του Event.


Υπόθεση :

Το χημικό όπλο N2FX είναι ένας ιός που μετά απο ατύχημα εξαπέλυσε στρατιές Zombies!Η Κυβέρνηση κινήθηκε γρήγορα και έλεγξε τον ιό,ωστόσο, κυβερνητικοί επιστήμονες πιστεύουν πως ο πλυθησμός των επιζώντων κουβαλάει των ιό.Ενεργοποιεί λοιπόν την ''Επιχείρηση Σκούπα''.Οι ομάδες των SWAT στέλνονται να σκοτώσουν τα Zombies και τους επιζώντες ενω ηγετικά μέλη της Αγγλίας κρατούνται ασφαλείς  στο ''Winchester Bunker'' περιμένοντας να ηρεμήσουν τα πράγματα.
Οι ομάδες των επιζώντων παραμένουν στην ασφαλή βάση του Project Paintball περιμένοντας την άφιξη επιζώντων απο όλη τη χώρα.Οι συχνότητες όμως της ομόδας των SWAT καταφέρνουν να υποκλέψουν πληροφορίες απο τους επιζώντες που αναφέρουν την ύπαρξη ενός τρακαρισμένου οχήματος Land Rover ,που κουβαλάει φιαλύδια με το αντίδοτο του ιου,που προορίζονταν για την ομάδα των SWAT.



Κατα την άφιξη τους οι παίχτες πρέπει να παραδώσουν στην Ομάδα Ασφάλειας Επιζώντων  έναν κωδικό που έχουν παραλάβει μια εβδομάδα νωρίτερα μέσω email.Όταν καταφθάσουν όλοι οι παίχτες ελέγχονται απο τους γιατρούς για τυχόν μόλυνση απο τον ιό.Στην συνέχεια χωρίζονται σε ομάδες  SWAT και Survivors και οδηγούνται απο τους αρχηγούς στις αποστολές τους .Οι ομάδες διαγωνίζονται μεταξύ τους ενώ τα ZOMBIES είναι ένα επιπλέον ''δωράκι''.
Η πρώτη αποστολή προβλέπει την απομόνωση του ιού στο όχημα και την επιστροφή στην βάση ενώ η δεύτερη τους χαμένους του πρώτου γύρου να εισβάλουν στην βάση των νικητών.
Στην τρίτη αποστολή η νίκη σνήκει σε όποια απο τις δυο ομάδες καταφέρει να διεκδηκήσει έναν κουτί με πυρομαχικά(δωρεάν paintballs) που έριξε με αλεξίπτωτο η Αεροπορία στα δάση.
Το όνομα της τέταρτης αποστολής είναι : ''Goverment Kill Bill'' οι επιζώντες επιχειρούν την ελευθέρωση του Bill απο τα SWAT,ενός  επιζώντα που βρέθηκε με δαγκωματιά απο Zombie στον λαιμό του.
Πέμπτη και τελευταία αποστολή: Η ομάδα των SWAT πέρνει θέσεις βολής και τα μέλη της παραμονεύουν τους Επιζώντες καθώς επιστρέφουν στην βάση τους.

Οι παίχτες απογορεύεται να βγούν απο τα αυτοκίνητα τους,για την δική τους ασφάλεια, την ώρα που θα φθάσουν.Πρέπει να περιμένουν την Ομάδα Ασφάλειας Επιζώντων αλλιώς υπάρχει ο κίνδυνος να καταβροχθησθούν απο Zombies!!



''Project Paintball's Team''



























4 σχόλια: