Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Australian BushBall League

         Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε Αυστραλία είχε ένα ανταγωνιστικό woodsball / bushball ανταγωνισμό. Το ABL άρχισε να λειτουργεί φέτος στο Brisbane, και στο επόμενο έτος θα γίνουν τοπικοί διαγωνισμοί στο Σύδνεϊ, στο Περθ και στην Αδελαΐδα, με στόχο κάθε μεγάλη περιοχή να φιλοξενεί τις δικές τους ABL....








        Το ABL είναι ένα τουρνουά paintball όπου παίζεται στο δάσος. Bushball (στην Ελλάδα το ξέρουμε και ως woodsball) είναι το ξεκίνημα του paintball, παιχνίδια με τους φίλους μέσα και έξω από τα δέντρα, πάνω σε διάφορα εδάφη και εμπόδια για μεγάλα πεδία, να είστε σε θέση να εργαστείτε με τον τρόπο σας γύρω από τον αντίπαλό σας για να πάρετε το πάνω χέρι αφού υπάρχει η επακόλουθη ανταλλαγή πυροβολισμών. Το ABL φέρνει πίσω εκείνες τις ημέρες όπου οι ομάδες μάχονται μεταξύ τους σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον ανάμεσα στα δέντρα και στο γρασίδι σε μεγάλες απεριόριστες διατάξεις του πεδίου. Το ABL έρχεται να καλύψει ένα κενό στο αυστραλιανό paintball.

 Εκδίωξη από το Brisbane, Queensland, Αυστραλία Μάρτιος 2012, η ABL θέλει όλων τον ανταγωνισμό, την τακτική, την ομαδική εργασία και τη συντροφικότητα του bushball. Με 5 ομάδες ανθρώπων να μάχονται με χρονικές αποστολές, η δράση μπορεί να είναι τόσο γρήγορη, έξαλλη  και μεθοδική μέσα στο ίδιο παιχνίδι διάρκειας 15 λεπτών.

  Το ABL παίζεται μεταξύ ανταγωνιστικών ομάδων 5 ανθρώπων σε ένα ευρύ πεδίο και με πλούσια τροπική βλάστηση. Υπάρχουν δύο στόχοι στυλ κυριαρχίας που χαρακτηρίζεται χρονικά από το τράβηγμα μιας σημαία και δεύτερον από δύο σημαίες στην βάση κάθε ομάδας όπου στην κάθε σημαία υπάρχει  respawn. Κάθε ομάδα αποτελείται από παίκτες με διαφορετικούς ρόλους και απαιτεί την ομαδική εργασία, την τακτική και την ισχυρή επικοινωνία για την επίτευξη των στόχων και να στερήσει από τον αντίπαλό από τους δικούς τους στόχους. Σύμφωνα με το ABL, το paintball έρχεται πίσω στις ρίζες του.

 Περισσότερες πληροφορίες: http://www.ablpaintball.com.au/

Πηγή:  catshackreports.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου