Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Συνέντευξη Evil Empire



Ο Στέλιος Μιτάκης παίκτης, το φίδι (παίζει στη θέση snake) στη γνωστη και πετυχημένη ομάδα Evil Empire μας μιλάει για τον ίδιο, την ομάδα του και φυσικά το Paintball.!
Λοιπόν ας τον ακούσουμε.. ή μάλλον διαβάσουμε..




1.) Τι σε τράβηξε στο Paintball ?

Λοιπόν στο τι με τράβηξε στο Paintball…
Στην αρχή ξεκίνησα σαν Mil-Sim κι εγώ, με τράβηξε όλη αυτή η φάση με τον εξοπλισμό, την ομαδικότητα, τις τακτικές, τους σεναριακούς σκοπούς. Είναι αυτό που θέλει να ζήσει ο καθένας σαν προσομοίωση σε στρατιωτικά πρότυπα και είναι ο καλύτερος τρόπος να το ζήσεις, αλλά και να καταλάβεις ότι ο πόλεμος δεν είναι κάτι τυχαίο ή για πλάκα, σε βάζει στο νόημα να καταλάβεις πολλά....
Άλωστε το Paintball δεν προάγει τη βία, απλώς σε βάζει στο νόημα...

2.) Από πότε παίζεις Paintball ?

Paintball ξεκίνησα να παίζω το 2008.

3.) Αγαπημένο Μάρκερ ?


Αγαπημένο μου Mil-Sim είναι ένα ένα Tippmann A5 με e-triger και body της OPS GEAR σε UMP, το έχω ακόμα.
Από Speed έχω ένα EGO 06 των XSV Limited. Το αγαπώ πολύ..!
Αλλά γενικά η P.E. είναι η εταιρεία που αγαπώ.

4.) Speedball ή Milsim ?


Το καθένα έχει τη χάρη του και τη φάση του. Εγώ πλεόν τα τελευταία 4 χρόνια είμαι Speed δαγκωτό. Είναι άθλημα, διέπεται από κανόνες, έχει διαιτητές, μου ταιριάζει γενικά πιο πολύ σεαν φιλοσοφία.
Άμα θέλεις όμως κανένα CQB εδώ είμαι...



5.) Πόσο καιρό είσαι στην ομάδα ?

Από την αρχή της αθλητικής μου πορείας στους Evil Empire, με το που ήθελα να προχωρήσω στο Speed ήταν εκεί για να με αγγαλιάσουν και να με διδάξουν. Και λέω αγγαλίασουν γιατί είναι πολλα παραπάνω από ομάδα για εμένα..! Οπότε είμαι αισίως 4 χρόνια μαζί τους.



6.) Πόσα μέλη είστε ?

Αυτή τη στιγμή η ομάδα αριθμεί 8 ενεργά μέλη. Θέλει κάποιο επίπεδο για να ανταποκριθείς, γι αυτό λέω ενεργά. Από πίσω όμως υπάρχει πολύς κόσμος και τον ευχαριστούμε.!

7.) Πού προπονήστε και πόσο συχνά ?


Προπονούμαστε στο Sniper Club στην Παλλήνη. Εκεί με τον Γιάννη και τον Νεκτάριο κάνουμε τα δικά μας..! Στάνταρ θα μας βρείτε κάθε Κυριακή εκεί.! Τώρα για χαβαλέ ?? , για ιδρώτα ?? θα δείξει...


8.) Σε ποιά πρωταθλήματα έχετε λάβει μέρος ?


Έχουμε λάβει μέρος στο Recleaght 2009-2010, στο Reccup το 2010. Σε Speed ότι έχει διοργανωθεί μέχρι τώρα όπως PSL, HSL… ήμασταν υποστηρικτές και παρόντες από το 2010-2011 και μετά.



9.) Έχετε πάρει κάποιο πρωτάθλημα ?



Σάν αρχή είχαμε καταφέρει το Dioble στα Recleague 2010 και το Reccup 2010. Στο PSL είχαμε έρθει έβδομοι. Στη συνέχεια είχαμε καταφέρει την τέταρτοι. Τώρα δόξα το θεό είμαστε τρίτοι στη γενική κατάταξη και στο πρότελευταίο που διεξείχθει την προηγούμενη Κυριακή καταφέραμε να ανεβούμε στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Για να δούμε...

10.) Πώς τα βλέπετε πλέον με την παρούσα κρίση ?


Γενικά είναι δύσκολα τα πράγματα στην Ελλλάδα. Έτσι και το Paintball περνάει τις δυσκολίες του και αυτό φαίνεται και στις ομάδες και στον εξοπλισμό και στο roster. Όμως το Paintball είναι και παρέα και τρόπος ζωής..!! οπότε κρατάμε γερά στις επάλξεις ..!!!

11.) Πώς βλέπεις εσένα και την ομάδα σου στο μέλλον ?


Η ομάδα πάει καλά.! Περνάμε ωραία ! Ότι και να συμβεί το παλεύουμε. Προσωπικά πιστεύω ότι η εξέλιξη του να έχουμε στο roster μας παίχτες που είναι στην Εθνική Ελλάδος (Αργοναύτες) είναι κάτι το εξαιρετικό.! Προχωράμε μπροστά, εξελισόμαστε και περιμένουμε και άλλη παρέα. Εμείς είμαστε εδώ σταθερα..


12.) Πώς βλέπεις το Paintball στο μέλλον ?


  Αυτή είναι μία δύσκολη ερώτηση, γιατί το Paintball είναι ήδη ένα άθλημα πολύ μπροστά.! Διαδραστικό, με πολλές παραμέτρους αλλά και σε θέμα εξοπλισμού.
    Αυτό που περιμένω και πιστεύω ότι θα κάνει τη διαφορά στο μέλλον είναι         η     δραστηριότητα που θα δείξουν οι επιχειρηματίες του χώρου. Από αυτούς     θέλουμε υποστήριξη και κάποια στιγμή να συσταθεί και η ομοσπονδία μας, για να μπεί και επίσημα το νερό στ’αυλάκι. Γιατί έχουμε ακόμα πααάρα πολύ υλικό....!




Περισσότερα για την ομάδα EVIL EMPIRE εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου