Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ WEREWOLVES





Ο Αρχηγός των WEREWOLVES HAWK απαντάει στις ερωτήσεις μας για τον ίδιο, την ομάδα του, και το Paintball.
Διαβάστε τη συνέντευξη παρακάτω.






1. Ποια ήταν η αφορμή που σε έκανε να ξεκινήσεις το Paintball ?

Μου άρεσαν πάντα τα ομαδικά αθλήματα και τα extreme sports.
Το paintball τα συνδυάζει και τα δύο. Αν προσθέσεις και το στρατιωτικό μου background , ε δεν ήθελε και πολύ. Κάτι φίλοι με μπρίζοσαν και να’με.

2. Από πότε παίζεις Paintball ?

Πρώτη φορά έπαιξα το 2006

3. Αγαπημένο Μάρκερ ?

Tippmann sierra 1 me cyclone feed

4. Speedball ή Milsim και γιατί ?

Mil/Sim ή αλλιώς (tactical paintball ) πλέον. Από την αρχή και πάντα πιστός. Αλλά όχι ότι δεν θα έπαιζα και κανά παιχνιδάκι speed έχει την ομορφιά του και αυτό.

5. Πόσα μέλη είστε στην ομάδα ?

Αν θυμάμαι καλά βάση της τελευταίας ενημέρωσης που έχω πρέπει να είμαστε 36 ενεργά μέλη, και αυξανόμαστε με γεωμετρική πρόοδο πλέον.
The sky is the limit.


6. Πού προπονήστε και πόσο συχνά ?

Η φωλιά της αγέλης είναι το Athens Paintball Village στο Ελ. Βενιζέλος κοντά.
Σίγουρα μια φορά τον μήνα συν την συμμετοχή μας σε επίσημες διοργανώσεις.

7. Σε ποιά πρωταθλήματα/σενάρια έχετε πάρει μέρος ?

Από πρωταθλήματα συμμετέχουμε στο conflict 4 χρόνια, είχαμε πάρει μέρος σε κάποια σκέλη του rec league, και RPPL πριν το conflict. Από σενάρια έχουμε συμμετέχει σε όλα όσα έχουν γίνει από το 2007-2008 μέχρι σήμερα πλην 2 σεναρίων. Είναι πολλά για να τα γράψω με τα ονόματα τους.

8. Έχετε κερδίσει κάποιο πρωτάθλημα ?

Δυστυχώς όχι αλλά πάντα είμαστε μέσα στην 5δα,4δα. Είχαμε δώσει περισσότερη βαρύτητα στο σεναριακό κομμάτι του paintball όπου εκεί έχουμε πολλές επιτυχίες .

9. Έχω δει πως κάνετε πολλές κινήσεις με την ομάδα, θες να πας πεις 2 πράγματα γι αυτό ?

Καταρχήν νομίζω πως το σημαντικότερο είναι πως είμαστε πλέον σύλλογος (Αθλητικός Σύλλογος Χρωματοσφαίρησης WEREWOLVES ). Από την πρώτη χρονιά ύπαρξης μας ήμασταν πολύ δραστήριοι ως προς το να προσφέρουμε στον χώρο καινοτόμες ιδέες και δράσεις, που χάραξαν στο ελληνικό Mil/Sim νέους ορίζοντες . Ξεκινήσαμε με την διεξαγωγή τριών σεναρίων που στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία και από άποψη συμμετοχών για τα ελληνικά δεδομένα , αλλά και ως προς τον τρόπο διεξαγωγής και παροχών, βάζοντας γερές βάσεις για την εξέλιξη του μέχρι και σήμερα. Συνεχίζοντας με συνέπεια, πραγματοποιούμε δράσεις και σενάρια καθ’ όλη την θητεία μας στον χώρο.
Η ομάδα πέραν από δράσεις σχετικές με το paintball. Ασχολείται και με το κοινωνικό έργο, έχουμε πάρει μέρος σε δυο δασοπυροσβέσεις , έχουμε οργανώσει συγκέντρωση τροφίμων για το λύρειο παιδικό ίδρυμα καθώς έχουμε συμμετέχει και σε διάφορα άλλα πολιτιστικά και οικολογικά δρώμενα.

10. Πώς βλέπεις την κατάσταση του Paintball στην Ελλάδα εν μέσω οικονομικής κρίσης ?

Όπως όλα τα αθλήματα και hobbies έχουν τις δυσκολίες τους έτσι και ο χώρος μας. Όμως ακόμα είναι βιώσιμος και με προοπτικές εξέλιξης.

11. Πώς βλέπεις το Paintball στο μέλλον ?

Νομίζω πως θα είναι ένα από τα λίγα εναλλακτικά αθλήματα που θα επιβιώσει, λόγο των πολύ συνθετών απολαβών που έχουν όσοι ασχολούνται ή σκοπεύουν να ασχοληθούν. Συνδυάζει άθληση ,ομαδικό πνεύμα και διατηρεί την μαχητικότητα μας σε υψηλά επίπεδα.

12. Πώς βλέπεις εσένα και την ομάδα σου στο μέλλον ?

Είμαι πάντα πολύ αισιόδοξος άνθρωπος , πιστεύω πως θα υπάρχουμε.! Ακόμα και όταν αναλάβει την ομάδα η δεύτερη γενιά Λύκων . Με φαντάζομαι με άσπρα μαλλιά σε κάποιο παιχνίδι δίνοντας την έναρξη σε σενάριο 300ων Λύκων.


Περισσότερα για τους Werewolves εδώ.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου