Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

New Tactical Marker από την Dye

Η Dye παρουσιάζει το νέο tactical marker της το DAM (Dye Assault Matrix)....










Χαρακτηριστικά του DAM:
1) Mag Feed
      Αμφιδέξια απελευθέρωση γεμιστήρα για δεξιόχειρες και αριστερόχειρες χρήστες κάνει επαναφόρτωση και σας επιτρέπει να κρατήσετε ένα εξαιρετικά χαμηλό προφίλ, ακόμα και στην επαναφόρτωση. Όλοι οι γεμιστήρες της Dye είναι τροποποιημένοι και για First Strike και περιμένει να παραδώσει κάθε πυροβολισμό ακριβώς όπως ένα πραγματικό όπλο.

2) On The Fly System
      Και από κάτω και από πάνω. Ένα νέο σύστημα του DAM να επιλέγει ο παίχτης η να ρίχνει με το mag η με hopper.



3) Quick Release Bolt
       Το γρήγορο σύστημα απελευθέρωσης bolt είναι ένα χαρακτηριστικό για το Dam τα οποίo περιλαμβάνει μαγνήτες στο οδοντωτό καπάκι. Ξεβιδώνεται με το χέρι. Το γεγονός αυτό καθιστά τη συντήρηση του bolt σας πιο εύκολη από ποτέ.

4) Inline Hyper Regulator
        Το νέο In-Line regulator βασίζεται στην αποδεδειγμένη Hyper line των regulators και βελτιώνει με την ευκολότερη πρόσβαση και απλούστερη διακοπή.

5) Rotating Eyepipe
      Η Pipe Eye εξασφαλίζει απόδοση χωρίς άγχος. Το πολυκαρβονικό σωλήνα προστατεύει το αυτοκαθαριζόμενο αντι-chop σύστημα μάτι από τη σκόνη και σπασμένα χρώματα.

6) Fire Selector
    Έχει τρεις επιλογές. Semi Auto, Three Burst και αυτόματο.

7) Removable Lockdown Clamping Feedneck
       Η DAM έρχεται πρότυπο με Plate Cover feedneck που μπορεί να αντικαταστήσει το συγκρότημα feedneck δίνοντας στον παίκτη αδιάσπαστη κορυφή Picatinny Rail συμβατό με όλα τα συνήθη στρατιωτικά οπτικά συστήματα.

8) Competition Grade Trigger
     Με βάση ένα σχέδιο συνήθειας Youngblood από τον εαυτό του, η σκανδάλη του  περιλαμβάνει κάθετες ραβδώσεις, το οποίο χρησιμοποιείται από κορυφαίους σκοπευτές σε ανταγωνισμό με πυροβόλα όπλα. Ο σχεδιασμός αυτός εξασφαλίζει σταθερή σκανδάλη αισθάνονται ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες, με ή χωρίς γάντια.

9) Modular Rail Shroud
      Οι δύο εναλλάξιμα shroud και μπροστινό κάλυμμα επιτρέπει στον χειριστή να αναμορφώσουν το DAM για κάθε στυλ του παιχνιδιού.

10) Tactical Sticky Grips
      Με ακόμα πιο εύκολη ToolLess πρόσβαση στη μπαταρία και extra εργονομική σχεδίαση.


 Πηγή: dyepaintball.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου