Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Το Crossover ονομάστικε Marker της χρονιάς

 Η Tippmann Sports είναι περήφανη να ανακοινώσει ότι το Crossover paintball marker ονομάστικε μαρκερ της χρονιάς από την Action Pursuit Games magazine....






   Ο χαρακτηρισμός αυτός δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στην αναγνώριση των πιο καινοτόμων νέων προϊόντων paintball που ξεκίνησε το 2012. Το Crossover είναι ένα από τα μόλις τρία προϊόντα που πρέπει να αναγνωριστεί φέτος. Σε σχετικές ειδήσεις, η Tippmann εισάγει ένα νέο πρόγραμμα επίδειξης για το Crossover, το οποίο επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους παίκτες να δοκιμάσουν το δείκτη σε ένα πραγματικό περιβάλλον πριν από την αγορά.
    Ξεκίνησε στις αρχές του 2012, το Crossover είναι ένα υψηλής απόδοσης ηλεκτρο-πνευματικό paintball μάρκερ σχεδιασμένο για να εκτελεί για τους παίκτες ανεξάρτητα από τις συνθήκες ή το στυλ του παιχνιδιού. Στο επίκεντρο της Crossover χτυπάει η τελευταία έκδοση της Tippmann του Flex-Valve - την αποκλειστική τεχνολογία της βιομηχανίας που επιτρέπει στους παίκτες να στραφούν από την ηλεκτρονική της μηχανικής λειτουργίας on the fly, με ακριβώς το κτύπημα ενός διακόπτη.

Πηγή:  catshackreports.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου