Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Η Dye και στον τομέα του Snowboarding

   Το 2011 Dye Precision Inc εγκαινίασε το νέο τμήμα του Snow Sports, ανοίγοντας την πόρτα για να παρέχουν την ίδια τεχνολογία, την ποιότητα και την καινοτομία των προϊόντων για τους λάτρεις των σπορ του χιονιού. Η Dye είναι στην ευχάριστη θέση να αναφέρει ότι αυτή η νέα πράξη ήταν επιτυχής και η ανταπόκριση από την κοινότητα των σπορ του χιονιού ήταν εξαιρετική.......

      Σήμερα, η Dye Snow είναι ενθουσιασμένη να αναφέρει την συνεργασία της με την snowboarder Dan Brisse για τα επόμενα αρκετά χρόνια. Ο Dan Brisse είναι ένας από τους κορυφαίους snowboarders και είναι εικονικά ηγέτης στην κατηγορία του. Η Dye είναι ενθουσιασμένη να έχουν τον Dan ως μέρος της οικογένειάς τους. Η Dye καλωσορίζει τον Dan Brisse στην ομάδα.


   Η DYE snowboarding συνεχίζει να αυξάνεται με την υπογραφή της νεώτερη προσθήκη τους, τον Dan Brisse. Η συνεργασία μεταξύ Brisse και DYE συνέβη οργανικά, καθώς η εταιρεία και ο αναβάτης έχουν την επιθυμία να δημιουργήσουν έργα και προϊόντα που θα δημιουργήσουν ένταση στο snowboarding. Αφοσίωση του Νταν να πιέζεται στο άθλημα κερδίζοντας 2 X-Games Real Snow νίκες, πολλά επικά μέρη των βίντεο στον κλάδο του και την ευρεία κάλυψη περιοδικών.

 «Είμαι ενθουσιασμένος να ενώσω τις δυνάμεις μου με την Dye ως νέος χορηγός μου. Κάνουν μερικά από τα καλύτερα γυαλιά στην αγορά, και να έχουν μια σταθερή ομάδα που μου αρέσει το riding και το κρέμασμα από την σανίδα. " δήλωσε ο Dan Brisse.


Πήγη: catshackreports.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου