Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

XPower Drops νέας M18 Claymore



      Αντίθετα με της συνηθισμένες νάρκες, οι XPower CO2 Claymore είναι εντελώς επανασχεδιασμένες για να ολοκληρώσετε το παιχνίδι σας και είναι κατάλληλο για τους παίκτες airsoft και paintball. Το XPower Claymore τροφοδοτείται από CO2 και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά. Τα ειδικά του χαρακτηριστικά και λειτουργίες πυροδοτούνται από την tripwire, από μτηλεχειριστήριο, και μία ειδικά σχεδιασμένη θερμική υπέρυθρη πυροδότηση. Η XPower CO2 Claymore όταν ενεργοποιήται βγάζει με πίεση σκόνη όπου τροφοδοτείται από CO2 με ένα πολύ δυνατό κρότο. Η σκόνη μπορεί εύκολα να σκουπίζεται και να καθαρίζεται. Με τα επανασχεδιασμένα ρυθμιζόμενα πόδια της, στηρίζει τη δύναμη του CO2 . Αυτό το Claymore μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε εσωτερικό όσο και εξωτερικό παιχνίδι για τους παίκτες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Χαρακτηριστικά:

 1. Tripwire Set Off: απλά χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε σύρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί    οποιοδήποτε είδος πετονιάς ή σύρματος. δεν απαιτούνται μπαταρίες. Απλά ο παλιός κλασικός τρόπος τοποθέτησης μίας νάρκης.
 2. Clacker Set Off: ασύρματη ενεργοποίηση, καθώς επίσης και μονάδα κροτών είναι ο κύριος πίνακας ελέγχου για τον έλεγχο της νάρκης. 
 3. Thermal Infrared Sensor Set Off: Μια υπέρυθρη λειτουργία ενεργοποιείται από τη θερμότητα των αντικειμένων. Τέλεια κάλυψη των νότων σας όταν έχετε είσοδο πίσω σας. Απόκρυψη γύρω από γωνίες, κάτω από θάμνους, κάλυψη με φύλλα και ούτω καθεξής. Κανείς δεν περιμένει να είναι εκεί και συνήθως παίρνει αρκετούς παίκτες σε μία μεγάλη επίθεση και άμυνα.
 4. Claymore Locating Function: δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την απώλεια του claymore. Απλά χρησιμοποιήστε το claker, θα είστε σε θέση να βρείτε to claymore όπου και να είναι.
 5. Scissor Stand: Κατασκευασμένη από ατσάλι. Ρυθμιζόμενη για καλύτερη γωνία λήψης. Αναδιπλούμενη για εύκολη αποθήκευση.

 Material: Heavy duty Nylon Glass Fiber Case plus all metallic internal. It is designed for durability and use many times.
Firing Method: TRIPWIRE / WIRELESS / THERMAL INFRARED SENSOR
Clacker Max Range: 30M
Thermal Sensor Max Range: 2.5M
Power Source: CO2
Weight: 4lb or 1.8kg (including the Clacker)
Dimensions: 8.5” x 6” x 3” (215 x 135 x 75 mm) 


Πήγη: http://www.paintball.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου