Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Ευκαιρία να μπορέσουν να παίξουν Paintball και τα άτομα με κινητικές ανάγκες.







Ο Spencer Tesanovich, αρχηγός και συν-δημιουργός της ομάδας ''Defiant paintball organization'', έχει απλές συμβουλές για άτομα που παίρνουν μέρος στο "Red Strike".
Για 26 ώρες, οι παίκτες σχεδόν από όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων θα έχουν την ευκαιρία να πυροβολήσουν και να αποφύγουν στο ''Hobart's Blast Camp Paintball''. Από το μεσημέρι 25 Αυγούστου έως και τις 14:00 στις 26 Αυγούστου, ο χώρος θα φιλοξενήσει τους "Red Strike", το οποίο τιμά τους βετεράνους που τραυματίστηκαν σε μάχη και τους δίνει την ευκαιρία να παίξουν στο γήπεδο.

Ένας βετεράνος του πολέμου στο Ιράκ, από το  Τέξας με βάση το Tesanovich δημιούργησε την ''Difiant team'' με τον πατέρα του, τον Steve Tesanovich, ο οποίος γεννήθηκε στο Γκάρι και έχει εκτραφεί στο Portage. Και οι δύο είναι πολύχρονοι υποστηρικτές των βετεράνων. Οι σπόροι για το τι θα γίνει Strike Team ήταν, κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας στον ποδοσφαιρικό αγώνα Hiouston Texan  μεταξύ Spencer Tesanovich και ένα πληγωμένο βετεράνο, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία, μια μέρα, να είναι σε θέση να συμμετάσχει στο paintball.

Εμπνευσμένοι, οι Tesanoviches ήρθαν σε επαφή με μια πανεθνική μη κερδοσκοπική οργάνωση που βοηθά τους τραυματίες βετεράνους μέσα από μια μυριάδα προγραμμάτων και εκδηλώσεων. Oι Tesanoviches και η Difiant team ήταν σε θέση να προμηθεύονται stand-up αναπηρικά καροτσάκια.«Είναι κάτι απτό, όπου μπορούμε να δούμε τα οφέλη όταν είστε εκεί έξω με αυτά τα παιδιά», δήλωσε ο Steve Tesanovich, τα οποία κοστίζουν 15.000 δολάρια. "Το κλειδί είναι να προσπαθήσουμε και να πάρετε περισσότερες (οι βετεράνοι άτομα με ειδικές ανάγκες), για να καταλάβει ότι μπορεί να βγει σε αυτού του είδους τις δραστηριότητες."






Πήγη:http://www.nwitimes.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου